top of page
Zoeken

Duurzaam Beleggen Webinar 16/2/2022

Iedere derde woensdag van de maand agendeert Samen Duurzaam Zeist een nieuw onderwerp in het Duurzame Café! Met een inleider en een vragenronde. De avond is bedoeld voor inwoners van Zeist die graag eens iets meer willen weten over dit onderwerp en inspiratie zoeken.


Duurzaam beleggen, hoe doe je dat het beste? Is het mogelijk om idealen aan kapitaal te verbinden? Wat voor keuzes kun je dan maken?


Onze gast van vanavond is een ervaringsdeskundige en niet zomaar één. Eline Hesse is duurzaam belegger, activist en filmmaker. In haar film ‘Petrol dollars for a different engine’ zien we hoe zij zoekt naar manieren om de aandelen die ze van haar vader kreeg die voor Shell werkte, duurzaam te herinvesteren. Dat is een heel persoonlijk verhaal geworden.


Daarnaast heeft Eline samen met haar compagnon Tijs Wentink het bedrijf Bewust opgezet. Als impact en financiële coaches helpen zij mensen duurzame financiële keuzes te maken. Ook geven zij vanuit Bewust de Cursus Duurzaam Beleggen. Zij leveren maatwerktrajecten die ervoor zorgen dat je keuzes maakt waar je 100% achter staat én die de wereld een stukje mooier maken.


Tijdens het duurzame café laten we ons graag door haar inspireren. En natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen.


Ivm corona organiseren we het café in februari online via 'zoom'. In maart hopen we deelnemers in de bibliotheek te kunnen ontmoeten.


Opgeven kan via mailto:info@samenduurzaamzeist.nl

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page