top of page

Vermogensplanning

Of je geld nu op een spaarrekening staat, in een bedrijf geïnvesteerd is of “in stenen zit”: de fiscale regels hebben invloed op het rendement. Bewust kan een second opinion leveren op hoe je dat geregeld hebt of wilt gaan regelen. Daarnaast denken we graag mee in hoe je er voor zorgt dat je de overdracht van wat je hebt zo goed mogelijk inricht, zowel op papier als in de praktijk.

Vermogensplan-Multicolor-Groot.png
Overdracht

Wat gebeurt er met je bezit als jij er niet meer bent? En hoe draag je wat je bezit het beste over tijdens leven? Om hier het juiste maatwerk geleverd te krijgen is het belangrijk duidelijk vast te stellen hoe jij tegen deze onderwerpen aan kijkt. Bewust is graag je gesprekspartner: zo helpen we je bij het laten opstellen van de juiste documenten, bijvoorbeeld het testament. Maar we zorgen ook dat je het gesprek erover kunt voeren, want de sleutel tot een goede overdracht is vooral communicatie!

Fiscaliteit

De manier waarop de fiscus je bezit belast is een belangrijke factor in het financiële rendement dat je kunt maken op je bezit. Daarom is het zinvol om regelmatig te kijken naar jouw situatie en de fiscale actualiteit. Bewust gaat hierover graag met je in gesprek, bijvoorbeeld voor een second opinion op hoe je het geregeld hebt, of om in samenspraak met je fiscalist of accountant op zoek te gaan naar ruimte voor verbetering investeerder en welke keuzes bij jou passen. 

Bewust-Patroon-Blauw.png
bottom of page