top of page

Wat wij doen

Wij willen jou die financiële keuzes laten maken die passen bij jou, bij wie jij bent en bij de duurzame veranderingen in de wereld. Het kan zijn dat die keuzes draaien om een overdracht vraagstuk, of om het zoeken van een bestemming voor je geld. Welk vraagstuk het ook is: het begint altijd met het in kaart brengen van wat jou bezig houdt.

Voor wie?

Je hebt zelf geld verdiend, je hebt het geërfd, je hebt het gekregen of je hebt het gewonnen in een loterij. Je vermogen kan uit van alles bestaan: van spaarrekening tot beleggingen, van je eigen bedrijf tot vastgoed. Je wilt iets doen met je vermogen, of je wilt veranderen wat je ermee doet, maar hoe? Hoe vind je jouw weg door het oerwoud van de financiële dienstverleners? Maar zeker ook: hoe weet je wat met je geld wil bereiken? 

 

Het maakt ons niet uit waar je vermogen vandaan komt, of hoeveel je hebt. Elk vermogen kent zijn eigen uitdagingen, en we helpen je daar graag mee.

qingbao-meng-01_igFr7hd4-unsplash.jpg
view-famous-antelope-canyon-page-usa.jpg
Bewust als gids 

Je zoekt naar een manier om je geld op de voor jou juiste manier in te zetten. Maar hoe vind jij jouw weg in het oerwoud van de financiële wereld? Wij zijn de gidsen die jou helpen om die wereld te begrijpen. Ben je op zoek naar een verantwoorde manier van investeren? Dan helpen wij je morele financiële kompas vast te stellen.

 

Bewust brengt altijd de mogelijkheden voor je in kaart. Zo ga je ontdekken wie je bent als investeerder en welke keuzes

bij jou passen.

Bewust als sparringpartner 

Je zoekt een holistische blik op je 

bezit. Je wilt het graag goed geregeld 

hebben, zodat je je met andere zaken

bezig kunt houden. Wij zijn de onafhankelijk sparring partners, die vanuit verschillende invalshoeken (beleggen, investeren, overdracht, fiscaliteit) met je mee kunnen kijken en dragen alternatieven aan.

iswanto-arif-VziuvwpGatM-unsplash.jpg
800.jpeg
For there is always light.
If only we’re brave enough to see it. 
If only we’re brave enough to be it."
 

- Amanda Gorman

(dichter en activist)

Diensten

Investeringstraject-Multicolor-Groot.png
Investeringstraject

Je zit met een dilemma. Want als je niets doet, zorgen inflatie, belasting en in sommige gevallen negatieve rente bij de bank dat je jaarlijks inteert, zonder dat je zelf een cent uitgeeft. Of je voelt een groeiende noodzaak om verantwoord te investeren. Maar wat betekent verantwoord precies voor jou? En wie biedt de oplossing aan die daar bij past? 

 

Bewust weet de weg: aan de hand van een beproefd stappenplan komen je tot keuzes waar je 100 % achter staat.

Vermogensplanning

Of je geld nu op een spaarrekening staat, in een bedrijf geïnvesteerd is of “in stenen zit”: de fiscale regels hebben invloed op het rendement. Bewust kan een second opinion leveren op hoe je dat geregeld hebt of wilt gaan regelen. Daarnaast denken we graag mee in hoe je er voor zorgt dat je de overdracht van wat je hebt zo goed mogelijk inricht, zowel op papier als in de praktijk.

Vermogensplan-Multicolor-Groot.png
Educatie-Multicolor-Groot.png
Educatie

De financiële wereld is vergeven van jargon en terminologie. En iedere financieel bedrijf heeft tegenwoordig wel een “groene oplossing” in zijn aanbod. Dat maakt het niet persé eenvoudiger om die oplossing te vinden die bij jou past: je wil immers snappen waar je aan begint en jouw keuze moet het duurzame resultaat brengen dat jij beoogt. Bewust heeft trainingen en cursussen ontwikkeld voor zowel de consument als de adviseur om de zoektocht door de financiële jungle en het ontdekken van wat duurzaamheid voor jou kan inhouden te vereenvoudigen..

bottom of page